Η Ομάδα

Έχουμε δημιουργήσει διακεκριμένη ομάδα ιατρών & επιστημόνων με πολυετή εμπειρία ώστε να αναλαμβάνει και να συνδράμει στις εξειδικευμένες, υψηλών απαιτήσεων και με σύγχρονες μεθόδους επεμβάσεις. 

Dr. Νικόλαος Πατέλης, MD, MSc, PhD, FACS

Ο Dr. Πατέλης είναι Αγγειοχειρουργός & Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

​Κατέχει την θέση του Διευθυντή της Ελάχιστα Επεμβατικής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής (Γ’ Αγγειοχειρουργική) του νοσοκομείου Metropolitan General και είναι επιστημονικός συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ιωάννης Τσάγκος
MD, MSc, PhD(c)

Επιμελητής Γ’ Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Μetropolitan General. Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εγγεγραμμένος στο Ιατρικό Μητρώο του Ηνωμένου Βασιλείου (UK GMC Specialist Registry). Μετεκπαιδευθείς στις ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους.

Αλίκη Μάντι
MD, PhD

Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στο Χρόνιο Πόνο. Εξειδίκευση στην Παλμική Ραδιοσυχνότητα (Pulsed Radiofrequency RF) για αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου.

Βάσω Μπακαλάκη
MD, MSc

Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών με Μεταπτυχιακό τίτλο στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση. Κάτοχος Ευρωπαϊκού διπλώματος Αναισθησιολογίας (Part I) και εκπαιδεύτρια στην Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης στην Εξειδικευμένη Υποστήριξη Ζωής (Advanced Life Support) με εξειδίκευση στο μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής του ΕΚΑΒ.

Μαρία Ψαρρού
MD, MSc

Ειδικευμένη Αναισθησιολόγος με ιδιαίτερη εμπειρία στην Αγγειοχειρουργική. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην ΚΑΡΠΑ και με εμπειρία στην εξατομικευμένη εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών Γενικής, Περιοχικής Αναισθησίας και Αναλγησίας σύμφωνα με τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες.

Οι συνεργάτες

Ελένη Καραφώκα - Μαύρου, MD

Γενική Χειρουργός, Διευθύντρια Ρομποτικής Χειρουργικής & Χειρουργικής Ογκολογίας στο Metropolitan General στο Χολαργό. Ταυτόχρονα δραστηριοποιείται σαν Συνεργάτης Χειρουργός στην Λευκωσία της Κύπρου.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με μετεκπαίδευση και πιστοποίηση στη χρήση Ρομποτικού Χειρουργικού συστήματος Da Vinci,
ενώ έχει μετεκπαιδευτεί στην Προχωρημένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο Αννόβερο, με υποτροφία της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας. Προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στην αντιμετώπιση των χειρουργικών παθήσεων του πεπτικού συστήματος και στην αντιμετώπιση της κήλης, κατά προτίμηση και κατ’επιλογή με την ελάχιστα επεμβατική χειρουργική Ρομποτική και Λαπαροσκοπική μέθοδο.